Сигурни сме, че повечето от нас знаят какво означава сериозна

...
 
Сигурни сме, че повечето от нас знаят какво означава сериозна
Коментари Харесай

6 признака за сериозна връзка 

 

Сигурни сме, че множеството от нас знаят какво значи сериозна връзка. Въпреки мнозина не знаят по какъв начин да разпознаят знаците на тази връзка или по какъв начин да преминат от неангажиращите срещи към нещо по-сериозно.

 

Какво се смята за сериозна връзка?

В най-основния смисъл сериозната връзка е партньорство сред двама души, които вземат решение да се отдадат изцяло един на различен. Без неистини, игри и предателства… Двама сътрудници, които дават приоритет на любовта си пред всичко останало и твърдо вземат решение, че са в нея за дълго време.

Във всяка връзка идва миг, в който омайващо сладкият интервал на медения месец завършва. Не е загадка, че всички желаеме този стадий да продължи постоянно, само че за жалост не можем да задържим тези пеперуди вечно.

Въпреки това, една връзка минава през стадия на медения месец, с цел да се трансформира в нещо доста по-сладко, доста по-силно и доста по-стабилно.

Вие двамата израствате като двойка – нещо по-трудно и предизвикателно, само че толкоз успокояващо и прелестно. Решавате да се обвържете с този човек и да му останете предан вечно.

6 признака за сериозна връзка

 

Сериозната връзка е солидна основа за благополучен живот… Но по какъв начин да разберете дали вашата е такава?

Не мислите за него като за свое „ гадже “ или „ другар “, а за вашия човек, за вашия сътрудник в живота. Този човек, който просто обожавате и на който постоянно можете да разчитате, че ще ви накара да се усмихнете. Той става другата ти половина и започваш да се чудиш по какъв начин би могла да живееш без него.

Започвате да поддържате връзка телепатично.

 

Толкова сте привикнали той да е там, с цел да ви предложи съвет, убеденост и разтуха, че непрекъснато си представяте какво би споделил във всяка дадена обстановка – без даже да се постанова да мислите. Вие ставате свързани както на прочувствено, по този начин и на духовно равнище и стигате досега, в който сте в положение да четете мислите на другия.

Откривате, че ви липсва от самото начало

Независимо дали имате сложен ден и имате потребност от прегръдка, или просто сте чули нещо занимателно и незабавно желаете да го споделите с любовта си, има нещо много особено в това да имате някой, с който в никакъв случай не желаете да се разделяте.

Чувствате се удобно към него

Когато сте при започване на романса си, си мислите, че да пръцнете несъзнателно пред Него е най-лошото нещо, което може да ви се случи – без значение какъв брой смешно би било! Искате той да си мисли, че сте прелестна и о, толкоз женствена, тъй че в никакъв случай не бихте отишли до тоалетната, когато той е наоколо и, да, схваща се… постоянно носите уместно долни дрехи!

Но! Когато сте в сериозна връзка, вие се чувствате спокойни и щастливи, а всички гореописани терзания изхвърчат през прозореца.

 

Той става част от вашето семейство

Знаете, че връзката ви доближава идващото равнище, когато представяте вашия сътрудник на фамилията си и вие самите ставате част от фамилията на колегата си. Вашата майка и баща го обожават, като че ли постоянно е бил в близост.

 

Продължавате да спорите, само че не вършиме драма от това

Когато сте в дълготрайна връзка, толкоз сте привикнали с компанията на другия, че естествено понякога се дразните малко. Това в действителност може да бъде доста продуктивно за сантименталната връзка. Можете да се карате и да спорите за най-глупавите и незначителни неща, само че тези разногласия са толкоз естествени и естествени, че можете да ги имате без нито една грижа или терзание на света – знаейки, че нищо няма да раздруса връзката ви. Особено кой е на ред да мие чиниите!

Вижте още ⤵️

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР